Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fluffiga pannkakor och en ljuvligt frisk kräm brukar vara brunchens höjdpunkt för både vuxna och barn. En fräsch fruktsallad och pistaschnötter passar bra att servera till.
Pannkakorna: Blanda de torra ingredienserna. Tillsätt yoghurt, uppvispade ägg och smör. Blanda till en jämn smet.
Låt vila i kylen 30 minuter.
Stek plättarna i smör, 1-2 minuter per sida. Plättarna går att varmhålla på en bakpappersklädd plåt i ugnen på 100 grader.
Servera pannkakorna tillsammans med limekrämen, frukt, bär och nötter.
Limekrämen: Blanda kesella, limeskal och lönnsirap.
Recept från Mitt kök