Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Supergoda, lättgjorda pannkakor. Måste provas! Sylten bör förberedas minst 5-6 timmar före servering.
Chiasylt: Mosa bären och blanda med vatten, chiafrön och stevia.
Rör om ordentligt. Låt stå minst 5–6 timmar före servering.
Vispa ihop ägg och färskost. Vispa i mjölk och grädde.
Blanda alla torra ingredienser. Vispa ner i ägg- och mjölk- smeten tillsammans med honungen.
Sätt plast över bunken och låt smeten vila 10 minuter.
Stek därefter pannkakorna i smör tills de är gyllenbruna på båda sidor. Pannkakorna bör vara cirka 15 × 15 cm i diameter.
Vispa upp grädden med stevia och vaniljpulver.
Servering: Servera pannkakorna med chiasylt, vaniljgrädde och blåbär.
Recept från Mitt kök