Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 18g
Protein: 41g
Kolhydrater: 30g
Recept på en allt i ett-gryta med kyckling, bacon och potatis. En mustig kycklinggryta som smakar gott och värmer en kylig kväll.
Skala och grovhacka löken. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Skär baconskivorna i bitar. Skala eller borsta potatisen och skär den i klyftor. Skär kycklingen i 8-10 bitar.
Fräs lök, paprika och bacon i olja ca 5 min. Tillsätt potatis och tomatpuré och fräs under omrörning ca 2 min. Tillsätt vattnet och koka ca 2 min.
Blanda ner kycklingbitarna och koka ca 4 min. Krydda med salt och peppar. Blanda i spenaten och servera.