Läs också:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på vacker Alla hjärtans dag-drink med gin och hallonsirap. Drinken serveras i romantiska champagnekupor. Hallonsirap ger drinken en fantastisk hallonsmak, sirapen räcker till fler drinkar. Angostura ger en vuxen bitter ton som passar perfekt i kombination med sötman och syran i drinken.
Hallonsirap: Koka upp hallon och vatten i en liten kastrull under lock. Tillsätt socker. Koka upp under -omrörning. Passera genom en finmaskig sil. Låt kallna.
Klipp ut ett litet hjärta ur ett pappersark, använd gärna lite kraftigare papper. Kyl glasen.
Blanda alla ingredienserna i en shaker. Ställ den kallt tills den ska serveras, då blir drinken perfekt kyld utan att bli vattnig av is.
Inför servering: Skaka drinken ordentligt ca 15 sekunder. Tillsätt isbitar, fortsätt skaka 10 sekunder. Sila upp drinkarna i champagnekupor.
Lägg papperet över glaset och pudra över hallonpulver. Servera direkt.
Läs också: