Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tänk på att viltkött är väldigt magert. Här har jag adderat späck för att få det lite saftigare.
Blanda samman älg färs med späck och forma till 4 st burgare, krydda med salt och peppar och grilla eller stek dem ca 2 minuter på varje sida.
Stek kantarellerna i smör och låt grädden koka in när kantarellerna fått färg, smaka av med salt.
Koka upp ättika, socker, lingon och vatten. Häll lagen över rödlöken, låt stå och dra i 10 minuter.
Rosta brödet och bygg dina burgare med gräddkokta kantareller och syltad rödlök, toppa med plockad timjan.
Recept från Mitt kök