Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Blanda ajvar relish med lite salt. Skär bort det grova på sparrisstjälkarna. Dela stjälkarna i 3-4 cm långa bitar och stek dem lite lätt i margarin eller smör. Salta.
Klipp eller skär baconskivorna i 3-4 cm breda skivor. Stek dem i stekpannan.
Ta upp degen på mjölat bakbord och arbeta den något. Dela degen i 2 delar och kavla ut varje till en rektangel.
Lägg bottnarna på var sin bakpappersklädd plåt. Bred på ajvar relish och fördela sparris och ost ovanpå. Peppra.
Grädda pizzan i 250 grader i cirka 10 minuter. Lägg på baconskivorna när det återstår 2 minuter. När pizzorna är färdiggräddade - strö på fetaost och ringla över citronolja. Garnera med timjan.
Recept från Mitt kök