Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Aioli - recept

Variera din aioli med olika smaksättningar. Bästa resultatet får du om alla ingredienser är rumstempererade.

Aioli - recept
Aioli - recept
Aioli - recept
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 2 tskdijonsenap
  • 2 tskvinäger
  • 4äggulor
  • 3 dlrapsolja
  • 1 dlolivolja
  • 23vitlöksklyftor- pressade
  • salt
  • cajennepeppar

Gör så här

  1. Vispa ihop senap, vinäger och äggulor i en skål.

  2. Droppa i de två oljorna i en stråle och vispa kraftigt under tiden,

  3. Smaksätt med pressad vitlök, salt och kajennpeppar.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök