Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Värmande, len och gräddig dryck smaksatt med kanel, vanilj och apelsin. Om man vill kan man spetsa äggtoddyn med ett par centiliter mörk rom.
Vispa ihop äggulorna och strösockret.
Häll mjölken i en kastrull och lägg i kanelstången. Dela vaniljstången på längden och lägg i den och vaniljfröna i mjölken.
Koka upp och vispa ner mjölken i äggsmeten. Lägg i apelsinskal och apelsinsaft.
Ta bort kanelstången och vaniljstången med en gaffel.
Vispa grädden lätt.
Häll upp toddyn i värmetåliga glas. Toppa med vispgrädde och kanel eller riven muskot.
Recept från Mitt kök