Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Äggsallad med kapris, majonnäs och pepparrot

Recept på äggsallad -- ägg i krämig dressing. Passar perfekt på grovt rågbröd.

Äggsallad med kapris, majonnäs och pepparrotÄggsallad med kapris, majonnäs och pepparrotÄggsallad med kapris, majonnäs och pepparrot
Recept på en krämig äggsallad. Foto: Stefan Wettainen

Äggsallad

  • 6ägg
  • 1 burkkapris- (100 g)
  • 1 dlmajonnäs
  • 0,5 dlgräddfil
  • 1 mskskånsk senap- grov
  • 1 mskpepparrot- finriven
  • 2 mskdill- finhackad

Gör så här

  1. Hårdkoka äggen och spola dem kalla i kallt vatten.

  2. Låt kaprisen rinna av. Blanda den med majonnäs, gräddfil, senap, pepparrot och dill.

  3. Skala och skär äggen i klyftor. Vänd ner dem i såsen. Låt stå i kylen fram till servering.

Vad tyckte du om receptet?