Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Äggsallad med kapris, majonnäs och pepparrot

Recept på äggsallad -- ägg i krämig dressing. Passar perfekt på grovt rågbröd.

Äggsallad med kapris, majonnäs och pepparrot
Äggsallad med kapris, majonnäs och pepparrot
Äggsallad med kapris, majonnäs och pepparrot
Recept på en krämig äggsallad. Foto: Stefan Wettainen

Äggsallad

  • 6ägg
  • 1 burkkapris- (100 g)
  • 1 dlmajonnäs
  • 0,5 dlgräddfil
  • 1 mskskånsk senap- grov
  • 1 mskpepparrot- finriven
  • 2 mskdill- finhackad

Gör så här

  1. Hårdkoka äggen och spola dem kalla i kallt vatten.

  2. Låt kaprisen rinna av. Blanda den med majonnäs, gräddfil, senap, pepparrot och dill.

  3. Skala och skär äggen i klyftor. Vänd ner dem i såsen. Låt stå i kylen fram till servering.

Vad tyckte du om receptet?