Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Äggsallad på rostat bröd passar på till frukost och till mellis. Gott, mättande och nyttigt, När du kokar ägg är det lika bra att koka flera. Gör det på morgonen och ställ in äggen i en skål i kylen.
Lägg äggen i en liten kastrull och fyll på vatten så att det täcker. Låt koka upp utan lock. Sänk värmen och sjud ca 8 min. Spola äggen i kallt vatten. Skala och hacka dem.
Rosta bröden. Hacka paprikan. Blanda ägg, paprika, majonnäs, persilja och salt.
Fördela röran på två av brödskivorna. Lägg på salladsblad och lägg på de andra brödskivorna. Skär dubbelmackorna tvärs över så att det blir fyra trekanter.