Recept: Monica Eisenman
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på äggröra med tryffel. Riven tryffel kan ersättas med ett par droppar tryffelolja.
Knäck äggen försiktigt på den spetsiga delen. Plocka bort tillräckligt mycket av skalen för att de sedan ska kunna användas som ”skålar”. Häll äggen i en bunke. Skölj ur skalen och ställ åt sidan.
Vispa äggen lätt och luftigt tillsammans med grädden.
Smält smöret i en stekpanna. Häll ner äggblandningen. Rör sakta medan äggen tillagas. De ska inte få färg.
Riv över hälften av tryffeln. Krydda med salt och peppar.
Fyll äggskalen försiktigt med äggröran. Toppa varje ägg med resterande tryffel.
Recept: Monica Eisenman