Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lite lyxigare och godare än den traditionella äggröran med stekt bacon. Är någon i gänget vegetarian kan du servera baconet vid sidan i en skål och låta var och en strö över själv.
Skala och skiva rödlöken tunt. Förväll sockerärterna i lättsaltat vatten 1 minut. Ta bort eventuell kant på getosten och dela den i mindre bitar.
Strimla och knaperstek bacon och låt rinna av på dubbelvikt hushållspapper. Fräs löken i stekpannan.
Vispa ihop ägg, salt och kryddor. Rör ut vetemjölet i vattnet och vispa i äggen.
Hetta upp smöret i en stekpanna och häll i äggsmeten. Rör under tiden med en trägaffel tills röran blir krämig och fast.
Tillsätt rödlök, paprika och sockerärter och toppa med bacon, strimlad salladslök och getost. Servera direkt ur stekpannan.