Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ägghalvor med tre goda toppings

Testa dessa goda fyllningar och toppings till ägghalvorna i påsk! Varje fyllning räcker till cirka åtta ägghalvor.

Media laddas

Jalapenomajjo med baconströssel

  • 4 stäggulor- kokta
  • 1 stjalapeno- finhackad
  • 1 dlmajonnäs
  • 3 skivorbacon- knaperstekt

Hummus med kapris och rosa groddar

  • 2 dlhummus- färdig
  • 2 mskkapris- gärna små
  • 1 dlgroddar- ex rödbetsgroddar eller alfalfagroddar

Rökt laxröra med färskost och gräslök

  • 2 skivorkallrökt lax
  • 100 gfärskost- rumsvarm
  • 2 mskgräslök- finhackad

Jalapenomajjo med baconströssel -

  1. Mosa äggulorna och rör ihop med majonnäs och jalapenjo.

  2. Spritsa ut och strö på bacon strössel.

Hummus med kapris och rosa groddar -

  1. Låt kapris rinna av.

  2. Spritsa ut hummus på ägghalvorna och strö på kapris. Toppa med groddar.

Rökt laxröra med färskost och gräslök -

  1. Hacka lax och blanda samman med färskost. Gör små ägg och lägg på ägghalvorna.

  2. Strö på hackad gräslök

Koka ägg

  1. Lägg ner äggen i kallt vatten. När äggen kokar tar man tiden 7 minuter för normalstora ägg.

  2. Skölj.

Vad tyckte du om receptet?

3 goda toppings till ägghalvor