Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ägghalvor med räkor och dill


Toppade ägghalvor är en klassiker till påsk.

Ägghalvor med räkor och dill

Ägghalvor med räkor och dill

Ägghalvor med räkor och dill

FOTOGRAF ANN-CHARLOTTE FÄGERLIND

Ingredienser

  • 4ägg- hårdkokta
  • 0,5 dlkesella
  • 1 mskmajonnäs
  • 1 mskdill- finhackad
  • salt
  • peppar- nymald
  • 16räkor- skalade

Gör så här

  1. Blanda kesella, majonnäs och basilika. Smaka av med salt & peppar.

  2. Skala äggen och dela dem på mitten. Klicka 1 tsk basilikaröra på varje ägg och toppa med två räkor.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök