Recept & styling Lena Söderström. Foto: Eva Hildén
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på ägghalvor med krämig räkröra. Så här slipper du halkiga ägghalvor! Lägg i fina skedar och servera.
OBS! Tänk på att äkta silverskedar kan färga av sig och ge ifrån sig en aning metallisk smak om man låter ägghalvorna ligga för länge i skeden.
Lägg räkorna på ett fat och klappa dem torra, t ex med hushållspapper.
Blanda majonnäs och crème fraiche. Vänd ner räkorna och blanda försiktigt.
Skala och dela äggen.
Lägg skedarna på ett serveringsfat. Lägg 1 ägghalva i varje sked.
Toppa äggen med räkröran. Garnera med gräslök och rosépeppar.
Recept & styling Lena Söderström. Foto: Eva Hildén
Recept från Mitt kök