Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ägghalvor med böckling och ishavsrom


Påskens goda ägghalvor blir ännu godare toppade med böcklingröra och ishavsrom.           1 burk ishavsrom

Ägghalvor med böckling och ishavsrom

Ägghalvor med böckling och ishavsrom

Ägghalvor med böckling och ishavsrom

Annika Broman

Ingredienser

  • 8ägg- kalla kokta

Böcklingröra:

  • 1 dlböcklingpastej
  • 1 dlcrème fraiche
  • 0,75 dlgräslök- finhackad
  • 2 tskcitron- pressad
  • salt
  • peppar

Garnering:

  • 0,5 påsesalladsblad- blandade

Gör så här

  1. Skala och dela äggen i halvor.

  2. Blanda böcklingpastej, crème fraiche, gräslök, pressad citron, salt och peppar till en röra.

  3. Bred ut salladsbladen på ett uppläggningsfat och lägg ägghalvorna ovanpå.

  4. Spritsa eller klicka böcklingröra ovanpå och toppa med ishavsrom.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök