Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ägghalvor med ajvarkräm

Ägghalvor med någon sorts topping är ett måste på påskbordet.

Ägghalvor med ajvarkräm
Ägghalvor med ajvarkräm
Ägghalvor med ajvarkräm
Ove Lindfors

Ingredienser

  • 8ägg
  • 3 mskphiladelphia
  • 2 mskajvar relish- mild
  • salt
  • 1632räkor
  • dill

Gör så här

  1. Lägg äggen i kallt vatten. Koka upp och koka äggen i cirka 10 minuter. Spola dem under kallt vatten. Skala och halvera äggen på längden. Plocka försiktigt ut gulorna.

  2. Mosa gulorna och blanda med färskost, ajvar relish och salt. Lägg fyllningen i en spritspåse.

  3. Spritsa tillbaka fyllningen i hålen. Garnera med räkor och en dillkvist.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök