Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Vispa upp äggen. Tillsätt mjöl och hälften av mjölken och vispa till en klimpfri smet. Häll i resten av mjölken och tillsätt 1/2 tsk salt.
Stek fläsket tills det är knaprigt och har fin färg. Ta upp det på ett fat så länge.
Häll smeten i stekpannan och stek äggakakan i fettet efter fläsket i ca 10 min. Stjälp upp den på ett fat och vänd tillbaka kakan i pannan. Stek i ytterligare ca 5 min.
Kärna ur och skär äpplena i ringar. Stek dem i smör tills de mjuknat och har fått fin färg. Strö över sockret och låt det karamelliseras runt äpplena.
Repa bladen från grönkålen. Blanda ner bladen i pannan och krydda med 2 krm salt.
Fös äpplen och kål åt sidan och värm fläsket vid sidan om.
Servera äggakakan, skuren i bitar, med fläsk, äpplen och kål.