Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En vacker rätt att ställa på påskbuffén. Glöm inte att tvätta äggskalen innan du fyller dem med sallad.
Tvätta äggskalen noga och ställ dem i äggkoppar eller små glas.
Skala och hacka äggen, men spara 1 äggula till garnering.
Finhacka gräslöken, men spara 12–16 små gräslökstrån till garnering. Ansa och fin- hacka bleckselleristjälken. Hacka räkorna.
Lägg majonnäsen i en bunke. Blanda i gräslök, blekselleri och räkor. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner äggen och blanda försiktigt.
Fördela salladen i äggskalen. Smula över äggulan. Garnera med gräslöksstråna.
Recept från Mitt kök