Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ramslökscrèmen räcker till fler men är svår att göra i mindre sats. Ramslöken kan ersättas med 1 hackad vitlöksklyfta och 2 msk finstrimlad gräslök.
Crème: Lägg äggulor, citronsaft, senap och ramslök i en matberedare. Mixa slätt och tillsätt oljan droppvis tills det blir en tjock crème. Krydda med salt.
Lök: Skala och skär löken i tunna klyftor. Blanda vatten, vinäger, socker och kryddor i en kastrull. Koka upp och tillsätt löken. Koka ca 1 minut. Ta kastrullen åt sidan och låt löken kallna i lagen. Häll bort lagen före servering.
Koka äggen ca 8 min. Skala och halvera dem på mitten.
Toppa äggen med lite ramslökscrème och picklad lök.