Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ägg med räkröra & forellromspärlor

Påskfavorit! Att garnera äggen med forellrom ger en härlig färgklick!

Ägg med räkröra & forellromspärlor
Ägg med räkröra & forellromspärlor
Ägg med räkröra & forellromspärlor
Foto: Eva Hildén

Ingredienser

  • 68äggskal

Fyllning

  • 0,5rödlök
  • 2salladslökar
  • 1,5 dlmajonnäs
  • 1 krmcitronsaft- färskpressad
  • svartpeppar- nymalen
  • 200 gräkor- skalade hela små eller större, hackade räkor
  • 1 mskforellrom

Garnering

  • smådillvippor
  • 1 mskforellrom

Gör så här

  1. Tvätta äggskalen noga och ställ dem i äggkoppar eller i en äggkartong.

  2. Skala och finhacka rödlöken. Ansa och finhacka salladslöken.

  3. Blanda majonnäs, rödlök och salladslök. Smaka av med citronsaft och peppar.

  4. Vänd ner räkorna och rommen.

  5. Fördela räkröran i äggskalen. Garnera med dill och forellrom.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök