Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ägg med räkor och äpple

Äppelsmaken gör sig bra ihop med den krämiga räkröran.

Ägg med räkor och äppleÄgg med räkor och äppleÄgg med räkor och äpple
Annika Broman

Ingredienser

  • 5ägg- hårdkokta, kalla
  • 2 hgräkor- skalade
  • 2 mskpurjolök- strimlad
  • 2 mskäpple- hackat
  • 5 mskkesella- 10 procent
  • citronskal- lite
  • dill
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Skala och halvera äggen.

  2. Hacka räkorna grovt och rör ihop med ­purjolök, äpple och kesella. Smaka av med lite citron och salt.

  3. Fördela blandningen på ägghalvorna och toppa med dill och lite svartpeppar.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök