Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ägg, dillpesto och räkor

Peston kan du förbereda ett några dagar i förväg och äggen kokar du dagen innan. Grundreceptet ger 16 stycken ägghalvor.

Ägg, dillpesto och räkor
Ägg, dillpesto och räkor
Ägg, dillpesto och räkor
Ove Lindfors

Ingredienser

  • 8 stägg- hårdkokta
  • 16 sträkor

Dillpesto

  • 0,75 dlsötmandel
  • 1 stvitlöksklyfta- hackad
  • 2 dldill- grovhackad
  • 0,75 dlvästerbottensost
  • 4 mskrapsolja- kallpressad
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Mixa mandel, vitlök och dill. Mixa i osten och sist oljan. Smaka av med salt och peppar.

  2. Dela äggen och lägg en klick pesto på varje halva. Garnera med räkor och dill.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök