Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Servera glassen direkt, då är den som godast och krämigast. Den går att förvara i frysen ett par timmar, därefter fryser den till och blir hård i konsistensen. Rostade hasselnötter med honung sätter piff på denna lena dessert.
Mixa hallonen. Tillsätt yoghurten och honungen.
Servera direkt eller förvara glassen i frysen ett par timmar.
Rosta hasselnötterna i en torr stekpanna. Tillsätt honungen och vänd runt.
Häll upp nötterna på ett bakplåtspapper, låt svalna och hacka nötterna grovt.
Lägg upp glassen i kylda portionsformar som stått i frysen 10-15 minuter.
Strö över de rostade hasselnötterna.
Recept från Mitt kök