Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Jordgubbs- och kokosglasspinne

Vem har sagt att glass måste göras på grädde och socker? Med kokosmjölk, jordgubbar och honung gör du de läckraste glasspinnarna själv. Servera gärna färska jordgubbar till.

Jordgubbs- och kokosglasspinne
Jordgubbs- och kokosglasspinne
Jordgubbs- och kokosglasspinne
Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 1 ljordgubbar
  • 1 burkkokosmjölk- lätt
  • 2 mskhonung- flytande
  • 0,5 ljordgubbar

Gör så här

  1. Mixa jordgubbarna. Tillsätt kokosmjölken och honungen under mixningen.

  2. Häll upp i formar och förvara i frysen i 1 timme.

  3. Sätt i träpinnar glassen och ställ tillbaka i frysen över natten.

  4. Skölj formarna hastigt i lite ljummet vatten och lossa glassen.

  5. Servera med jordgubbar.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök