”Hela Sverige Bakar”-profilens 8 bästa knep i köket
Kocken och tv-konditorn Elisabeth Johansson delar med sig av sina enkla och geniala köksknep - som att våffeljärnet är en multimaskin och den udda ingrediensen verkligen lyfter en gryta.
Lakritsälskande konditorn och kocken inspirerar till nytänk i köket. Här är 8 tips som lyfter din matlagning och hjälper dig använda dina köksmaskiner på mer än ett sätt.
Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.Logga in
Expressen Premium - Digital prenumeration
Allt om Mat är nu en del av
Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.
- Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
- Därefter är priset 89 kr/mån
- Digital tillsvidareprenumeration
- Ingen bindningstid – säg upp online när du vill
Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.