ANNONS
PersonuppgifterCookies

Julen 2022

/

Allmänt

,

Lillstrumpans första jul. Det är något speciellt med första julen och vår första jul som en familj på 4 ♡︎

Vi vill hinna fira jul på fyra ställen och helst på samma dag men det är svårt, väldigt svårt men vi gör vårt bästa. Hehe. Den 23e var vi hos min bror och barnens kusin. Så mysigt, vi åt gott,  tomtemor och tomtefar tittade förbi samt spelade Bingolotto med resten av Sverige 🙂


På julaftonsmorgon vaknade vi hemma hos min mamma. Vi åt lite frukost tillsammans innan vi for vidare och knackade på hos min pappa. Vi åkte sedan vidare till Mickes pappa där dem hade fixat jul-lunch, så fint! Har tyvärr inga bilder från dagen, kameran åkte fram igen när vi landade hemma hos oss där vi skulle avsluta julafton med våra mammor och syskon samt barnens gammelmormor.

Som vanligt blev det en flängig jul men vi är glada att få träffa så många ❤️ Är det någon mer som har uppdelade jular och inte känner att ni hinner med att fixa allt som ni egentligen vill hinna fixa kan jag rekommendera catering. Vi fixade catering från Kök Nyström i Borlänge och det var så vällagat och SÅ gott. Det följde dock inte med några grönsaker så jag kompletterade lite snabbt med brysselkål i ugn samt en rödkålsallad med apelsin och granatäpple.


Det var första julen vi catrade mat men skulle absolut kunna göra det igen  😍
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00