ANNONS
PersonuppgifterCookies

Rödbetsbiffar med riven rödbeta

/

Hejsan finisar!

Hoppas ni mår bra! Här kommer ett uppdaterat recept på rödbetsbiffar. Så goda tillsammans med getostkräm, rostad potatis och sallad. Namnam!

HÄR kan du spana in 5 andra recept med rödbeta 🙂

INGREDIESER 
ca 600 g rödbetor
3 små gullökar
2 vitlöksklyftor
0,5 dl potatismjöl
2 ägg
0,5 tsk salt
0,25 tsk svartpeppar

GÖR SÅ HÄR


1. Skala rödbetorna och riv dem i matberedaren på lilla järnet.


2. Krama ur saften från de du rivit, saften kan du dricka upp eller blanda ner i din smoothie .


3. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda om ordentligt.


4. Låt smeten stå i ca 10-15 min.


5. Forma till platta biffar, det gör inget om de är lite spretiga, lite rösti känsla.


6. Stek i kokosolja eller smör, ca 1,5 min/sida, se till så du inte har för varmt på plattan. Jag körde på 6:an (vi har 9 steg +P på spisen)


7. Vänd dem lite försiktigt så de inte faller isär. Kom ihåg att inte vända dem för tidigt för då kan de gå sönder, så de måste få lite yta.


8. Hugg in och servera med rostade rotsakeroch  getostkräm (klick) jag gjorde som det receptet fast tog crème fraîche istället för yoghurt + att jag adderade ett finrivet äpple 🙂

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00