ANNONS
PersonuppgifterCookies

Sallad med rödbetor, fetaost och purjolök

/

Här kommer ett till recept med rödbetor denna vecka. Nämligen en sallad med kokta rödbetor och fetaost. Gillar kombon stark. Har ni testat? 🙂

Skärbrädan som ni ser på bilden har min svärfar gjort, visst är den fin? Tallriken som står på skärbrädan är en av mina favoriter, den är ju såå fin, älskar både färgen och formen. Det är dessutom på 25% på dessa tallrikar just nu så passa på alla klicka hem den du med 🙂 Du hittar tallriken HÄR.

INGREDIENSER
100 g ekologisk småbladsmix
400 g färdigkokta skalade rödbetor
2 dl kokta kikärtor (funkar lika bra med bönor el linser)
100 g fetaost
2 st vitlöksklyftor
2 msk färskpressad limejuice + skal
5 cm purjolök
2 msk olivolja
1 krm chiliflakes
1 tsk himalayasalt

GÖR SÅ HÄR
1. Koka rödbetorna och skär sedan i bitar
2. Skölj kikärtorna och låt de rinna av
3. Rör ihop pressad vitlök, limejuice + skal, olivolja, chiliflakes och salt.
4. Blanda sist ihop betor och kikärtor med oljan och toppa med purjolök och fetaost

/Kram Jenny

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@superfoodsweden
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00