ANNONS
PersonuppgifterCookies

5 smoothies med superfoods

/

Heej! Nu är våren här och man börjar bli mer suger på smoothies, smoothies är även hur enkelt som helst att toppa med olika hälsosamma kryddor och superfoods. Vi gör ofta det för att göra den lite extra näringsrik, färgglad och god. Här har vi samlat 5 grymma smoothies som är toppade med just superfoods 😀

Vi köper våra superfoodprodukter från Bodystore, använd gärna vår länk när du ska handla för att stödja oss lite <3

Bananamilkshake med mango och gojikräm

Massa av våra favoritingredienser hittar ni i den här, det kan ju bara inte gå fel 😀 Vi brukar alltid se till att ha lite banan i frysen för man vet aldrig när man vill göra en god och festlig milkshake, glass eller en kall och krämig smoothiebowl! Dessa gojibär smakar ljuvligt: Ekologiska gojibär

Spirulinasmoothie med banan och yoghurt

Spirulina är en av våra favorit superfoods, vi dricker det oftast som det är med vatten men vi vet att många tycker det är lite speciell smak men skulle vilja börja dricka det. Att blanda det med banan och yoghurt är då ett vinnande koncept! Den här spirulinan brukar vi köpa: Ekologisk spirulinapulver

Morotskaka smoothie

Åh, jaa, det här är lika gott som det låter! Tänk bara på att köpa äkta kanel (ceylon kanel), den kanel som sälj i daglig varuhandel är ofta kassiakanel, en art som är nära släkt till ceylon kanel och innehåller stora mängder av ett giftigt ämne som som heter kumarin. Den här kanelen brukar vi köpa: Kanel Ceylon, äkta kanelpulver


Bärsmoothie med raw kakaopulver

Bär och kakaopulver? Jaaa<3<3 Det är så gott tillsammans, speciellt blåbär och kakao! Om du skippar en del eller all havremjölk i denna smoothie så får du en härlig smoothiebowl som du sedan kan toppa med ännu mer bär och kakaonibs och kanske några blad citronmelis, bara för ögat 😉 Vi använder alltid raw kakaopulver  i våra smoothies, glassar och bakverk!

Frukostsmoothie med apelsin, havregryn och spenat

Denna är spetsad med baobab och vi fullkomligt ääääälskar baobab i smoothies!! Det bidrar med en fräsch och syrlig smak samt lite sötma<3 Baobab funkar faktiskt även bra i röror som pesto och hummus. Vi brukar oftast köpa den här: Baobab pulver organic

Om du vill passa på att shoppa superfoods eller andra bra grejer som vi ofta klickar hem kan du spana in vår lista med favoriter här: Våra superfood- och hälsokostfavoriter

Kram från oss<3 

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00