ANNONS
PersonuppgifterCookies

Rödbetsbröd

/

Förutom att det här brödet är väldigt gott, nyttigt och glutenfritt så är det även sjukt vackert att titta på. Rödbetorna färgar ju brödet SÅ fint! Dessutom är det perfekt att ta en skiva innan träning eftersom rödbetor innehåller ingrediensen nitrit som hjälper vår kropp att utnyttja syret bättre.

Ingredienser


250 gram rödbetor


1 dl mandelmjöl


½ dl kokosmjöl


5 ägg


2 msk fiberhusk


1 tsk bakpulver


1 tsk salt

Gör såhär
1. Ställ ugnen på 200 grader.
2. Riv rödbetorna fint (enklast i en matberedare)
3. Blanda ihop samtliga ingredienser och låt stå i ca fem minuter.
4. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper
5. Toppa med chiafrön eller andra frön som du har hemma
6, Grädda i ca 10-15 minuter.
7. Servera

När jag gjorde det här receptet utgick jag från mitt smarriga morotsbröd, det får ni bara inte missa!

/Jenny

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00