ANNONS
PersonuppgifterCookies

Om mig

Hej och välkomna till MIN blogg.

Vem är jag då kanske ni tänker? Det ska jag tala om för er.

Mitt namn är Nazuk Turdieva och jag är en gladskit på 29 år som är född i Kazakstan och uppvuxen i Norrbotten, närmare bestämt Boden, där bor jag tillsammans med min blivande man Tobias och sen så har jag min underbara familj ett stenkast bort.

Som kanske några utav er vet så har jag och min familj (mamma och bror) vunnit SVTs matlagningstävling ”Bäst i köket” 2021 och sen har jag gjort det jag aldrig trodde jag skulle våga, söka till Sveriges mästerkock. Och här står jag nu, vinnare utav Sveriges mästerkock 2023 och kan fortfarande inte ta in det.

Nog med skryt. Vad har ni att förvänta er utav min blogg?!

Jo såhär, tanken med denna blogg är att jag ska ta med er in i min matvärld, här kommer jag lägga upp recept och tips på mat jag gillar och lagar. Ibland kommer det även dyka upp rörliga klipp i form utav videos där jag pratar och lagar mat och någon gång kanske ni får följa med på mina resor och se hur många restauranger jag lyckas trycka in på en och samma dag. Så med andra ord är det MAT som kommer vara i fokus på denna blogg och jag hoppas kunna inspirera er.

BIANCA-BRANDON-COX

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00