ANNONS
PersonuppgifterCookies

Ett fat med två egenskaper, sås + sallad i ett.

/

Nu känns det verkligen som att grillsäsongen är här för att stanna och då är det bra att ladda upp sitt receptförråd med roliga tillbehör till allt det goda som åker på grillen.

Här har jag gjort en örtig sås som jag toppar med rädisor och gurka, vips så blev det två rätter i en.

Få ingredienser, går fort att göra och väldigt gott. Jag ser ingen anledning till att inte testa denna hybrida rätt.

Till ett härligt fat behöver du:
sås-
150g fetaost
3 msk créme fraiche
1 kruka persilja
1 salladslök (den gröna delen)
salt och peppar

sallad-
ca 10 rädisor
1/2 gurka
ev. persilja
olivolja
flingsalt

Gör så här-
Lägg samtliga ingredienser till såsen i en cylinderform eller i en bunke, mixa med stavmixer till en slät sås, smaka av med salt och peppar.

Skär grönsakerna i önskad storlek och fördela över såsen, ringla över lite olivolja och strö över lite flingsalt. Klart

Smaklig måltid!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@nazukturdieva
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00