ANNONS
PersonuppgifterCookies

Pasta med paprikacréme och salami

/

Lunch

,

Middag

,

Pasta

,

Sallad

,

Sommarmat

,

Copyright 2020. All rights reserved.


Hej i värmen!


Ett så passande tips kommer här. Riktigt gott, och du svänger ihop det på 20 minuter, hur bra! Har hittat receptet hos Allt om mat där det egentligen ska vara lufttorkad skinka, jag har bytt till salami istället. Magnifico från charken är supergod men igår hade jag tryffelsalami, älskar den!


Du behöver till ca 4 portioner:


400 g pasta


150 g grillad paprika, hel på burk


2 dl lätt crème fraiche


1 påse färsk babyspenat


25 g riven parmesanost


140 g salami


Salt, svartpeppar från kvarn


Garnering:


Svartpeppar från kvarn


25 g flagad parmesanost


Gör så här:


Koka pastan al dente.


Mixa paprikan med lite av crème fraichen till en slät crème. Blanda ner resten av crème fraichen tillsammans med osten. Smaka av med salt och peppar.


Häll av pastan. Rör ner paprikacrémen och spenaten. Mal över svartpeppar och strö över flagad parmesan. Lägg ut salamin uppepå runtom.


Gott med vitlöksbröd och ett glas rött till.


Copyright 2020. All rights reserved.


Copyright 2020. All rights reserved.


Copyright 2020. All rights reserved.


Copyright 2020. All rights reserved.


Copyright 2020. All rights reserved.


En riktig sommarfavorit!


Kram//Jenny

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00