ANNONS
PersonuppgifterCookies

Gratinerad Tacofalu

/

Gratänger

,

Korvrätter

,

Middag

,

Copyright 2019. All rights reserved.


Hej!
Det händer inte ofta att vi äter falukorv i vår familj, men den här var riktigt god och uppskattad. Perfekt med enkla rätter som hela familjen gillar. Receptet är ursprungligen från Ica men jag gjorde om det lite… och jag dubblade receptet då jag använde en hel rakfalu på 1 kg från Siljans Chark.
Du behöver till 4 portioner:
500 g falukorv
150 g majskorn
1 burk salsasås á 230 gram
2 dl grädde (jag använde matgrädde)
Krossade nachochips i valfri mängd
2 dl riven ost
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader.
Skiva korven i 1/2-1 cm tjocka skivor nästan ända ner.
Lägg korven i en ugnsform. Häll av majsen och lägg i formen.
Blanda ihop salsan och grädden i en bunke och fördela sedan blandningen mellan korvskivorna och runtom korven.
Toppa med krossade chips och den rivna osten.
Skjuts in i ugnen i 20 minuter.
Servera med ris och en god sallad.
Smaklig spis!

Copyright 2019. All rights reserved.


Supergott!
Idag jobbar jag hemma med bloggen och recept. Ska hinna med att städa lite också. Jobbar från imorgon bitti till fredag em, så skönt att ha nystädat inför helgen.
Ha en fortsatt fin dag!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@jennysrumochspis
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00