ANNONS
PersonuppgifterCookies

BLOGGEN HAR FLYTTAT – NY BLOGGADRESS

/

Hej fina vänner!

NU HAR MIN BLOGG FLYTTAT TILL EN NY (helt egen) SAJT SOM NI HITTAR HÄR! FÖLJ GÄRNA MED DIT! 

nya sajten kommer ni, som vanligt att få uppdateringar flera gånger i veckan med nya recept. Men där finner ni också Frida Web-tv som ännu är Youtube (kommer att utvecklas), funktioner för att skriva ut mina recept, webshop och mycket mer! Ser fram emot att ses där!! Stor kram. ♥

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00