ANNONS
PersonuppgifterCookies

Malibu Sea Breeze

/

Malibu Sea Breeze

Nu börjar äntligen värmen komma på riktigt och kommande vecka blir det soligt och varmt. Passa på att fira in helgen med en härlig tropisk drink som denna Malibu Sea Breeze. Jag har tidigare postat ett recept på en drink som heter Sea Breeze, en fräsch drink med tranbär och grapefrukt. Malibu Sea Breeze är en tropisk variant av Sea Breeze. Denna har förutom tranbär, även smak av kokos och ananas. Drinken kallas också för Bay Breeze eller Hawaiian Sea Breeze. Drinken har en tydlig kokossmak av kokoslikören, och om man tycker att det blir för mycket kan man minska ner mängden från 6 cl till 4 cl. Vill man ha lite mer syra i drinken kan man pressa i lite lime också. Det blir läckert att dekorera glasen med en skiva färsk ananas, men går att utesluta förstås. Hoppas ni gillar denna tropiska drink! Ha en nu en riktigt härlig helg i solen!

Malibu Sea breeze
6 cl kokoslikör, t.ex. Malibu
8 cl tranbärsjuice
8 cl ananasjuice

Garnering
lime
ananas

Fyll ett högt glas med isbitar. Mät upp och häll i ingredienserna. Garnera med lime och ev. en bit ananas.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00