ANNONS
PersonuppgifterCookies

Sea Breeze drink

/

Sea Breeze drink

Sea Breeze är en klassisk vodkadrink som blev populär under 80-talet. En fräsch sommardrink som får en att tänka havsbrisar och som kommer från den amerikanska östkusten där man odlar mycket tranbär. Drinken är en ”släkting” till Vodka Cranberry, skillnaden är att i Sea Breeze har man även i grapefruktjuice. Du gör den enkelt med bara 3 ingredienser. Jag tycker Sea Breeze är en fräsch och lättdrucken drink, och då jag gillar syrliga drinkar så skulle jag kunna tänka mig att även ha i lite pressad lime i den. Funkar också att göra den som bål nu till sommarens alla festligheter! Då kan det vara läckert att skiva i både lime och grapefrukt i bålen.

Sea Breeze, 1 glas
4-6 cl vodka
4 cl grapefruktjuice
12 cl tranbärsjuice
1 skiva eller klyfta lime

Fyll ett högt glas med isbitar. Mät upp och häll i vodka och grapefruktjuice. Fyll på med tranbärsjuice. Garnera med lime.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@cakebymary
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00