ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vodka Cranberry – Cape Codder

/

Vodka Cranberry, även kallad Cape Codder, är en drink som bara består av 2 ingredienser – vodka och tranbärsjuice. Namnet Cape Codder kommer från ett badparadis i nordöstra USA som heter Cape Cod där det finns växer mycket tranbär. En underbart god och fräsch drink, och jag tycker det blir extra gott att ha i lite pressad lime (går att utesluta om man vill). En ännu fräschare variant gör du med vodka citron. Tranbär är släkt med blåbär, och bären har en frisk och syrlig smak vilket gör att de påminner om lingon. Vodka Cranberry är en av de enkla vodkadrinkar man kan göra till alla tillfällen, en drink som man verkligen gör på en minut. En drink som kanske passar extra bra till Halloween (kolla t.ex. in denna Halloweendrink!) och jul. Hoppas du gillar den!

Vodka Cranberry, 1 glas
4-6 cl vodka
12 cl tranbärsjuice
ev. lime
is

Garnering
limeklyfta

Fyll ett högt glas med is. Häll över vodka och fyll på med tranbärsjuice. Pressa ev. i lite lime och rör om. Garnera med en limeklyfta.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@cakebymary
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00