ANNONS
PersonuppgifterCookies

Röd blodig Halloweendrink med ögon & tänder

/

Röd blodig Halloweendrink med ögon & tänder

Planerar du en Halloweenfest eller Halloweenmiddag och söker en drink som ska passa din tillställning så kommer här ett tips till dig! En röd Halloweendrink som ska se blodig ut och där det bland isbitarna simmar runt löständer och ögon. Sådär lagom äckligt för att man ska klara av att dricka den! Löständerna och de blodsprängda ögonen som är gjorda av godis hittar du i lösgodishyllan. Drinken kan du enkelt barnanpassa genom att utesluta alkoholen. Om barnen tycker det är för syrligt med tranbärsjuice kan man byta ut den mot hallonsaft, hallonsoda eller annan röd alkoholfri dryck. Jag gillar syrliga drinkar och tyckte det blev extra gott att pressa i lite lime i drinken, men det är ju en smaksak så prova dig fram där. Jag har tidigare gjort en grön Halloweendrink – Häxdryck, som du kanske också vill prova?! Hoppas ni gillar min blodiga Hallowweendrink! 

Röd blodig Halloweendrink för vuxna, 1 glas
4 cl vodka
tranbärsjuice
ev. lite pressad lime
is

Röd blodig Halloweendrink för barn, 1 glas
tranbärsjuice (alt. hallonsaft eller hallonsoda)
ev. lite pressad lime
is

Garnering
godisögon
godiständer
limeskivor

Lägg gärna en godis i botten av glasen och fyll med is. Häll i vodka (för vuxenvarianten). Fyll glasen med tranbärsjuice, pressa gärna i lite lime. Dekorera med godis och en limeskiva.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00