Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Pressbilder/Shutterstock

Vinexperten: Här är 10 vita fynd under 100-lappen

Premium Dags att ta en titt på vilka fynd som finns bland de vita vinerna som kostar under 100 kronor! Här tipsar vinexperten Gunilla Hultgren Karell om tio flaskor i lite olika stilar med den gemensamma nämnaren – mycket gott vitt vin för pengarna. 

Det finns mängder av vita viner på Systembolagets hyllor – en hel del under 100 kronor. Men att hitta ett vin i bättre prisklass som håller hög kvalitet är inte alltid helt enkelt. Därför tipsar här Gunilla Hultgren Karell, Allt om Mat:s och Allt om Vin:s expert, om 10 verkliga fynd under 100-lappen. 

Vitt:

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.