Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Grillad hängmörad biff på bästa sätt - här med aioli och svamp
Grillad hängmörad biff på bästa sätt - här med aioli och svamp
Grillad hängmörad biff på bästa sätt - här med aioli och svamp
Grillad hängmörad biff på bästa sätt - här med aioli och svamp Foto: Ulrika Pousette

Veckans meny - här hittar du recepten

Ibland kan det vara fint att få lite inspiration till vad man ska äta till middag på dagarna. Här har du en bra lista på kött, fisk, vegetariskt och en soppa. Prova och njut!

Måndag:

Köp hem 5 ingredienser. Här hittar du 5 rätter på fem ingredienser.

Med bara några få ingredienser kan du göra underverk i köket. De här recepten funkar även bra att sprida ut under veckan om man vill.

Tisdag:

Kyckling med ljummen rödkålssallad

Vad vore en veckomeny utan kyckling? Rödkålen passar utmärkt till den kryddiga kycklingen.

Onsdag:

Ugnsbakad lax med äpple och honungsmarinerad kålsallad

En riktigt klassiker på matbordet. Här med äpple och kålsallad.

Torsdag:

Vegetarisk cannelloni med svamp och spenat

En lite lyxigare variant på pasta. Servera gärna med en god sallad och ett gott bröd. Funkar utmärkt att spara som matlåda.

Fredag:

Grillad hängmörad biff med ugnsbakad sötpotatis, svamp och balsamaioli

Den maffiga biffen med fläsket brytar av varandra bra. Toppa med den goda balsamaiolin och du har en perfekt fredag!