Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
1 AV 3
Hantera vinflaskan som ett proffs
2 AV 3
Foto: Jennys Rum och Spis
3 AV 3

Västerbottenskrustader med rom – superenkelt recept

Sugen på ett riktigt gott tilltugg till fördrinken? Då ska du spana in dessa underbart goda krustader, signerade Allt om Mat:s bloggare Jennys Rum och Spis. Smakrika, naggande goda bitar som påminner om Västerbottenspaj. 

Perfekt när du vill lyxa lite extra – men inte lägga allt för mycket tid i köket!  

Västerbottenpaj är en favorit till allt från midsommar till kräftskiva. Dessa krustader har liknande smak, men blir lite extra festliga när de serveras i smått format. Kombinationen lagrad ost, rom och crème fraîche är en riktig favorit, och brukar gå hem hos de allra flesta, och passar utmärkt ihop med något bubbligt i glaset. 

Kanske testar du dessa till nästa middagsbjudning? 

Receptet kommer från Allt om Mat:s bloggare Jennys Rum och Spis, som delar mängder av läckra recept och härlig matinspiration.Receptet kommer från Allt om Mat:s bloggare Jennys Rum och Spis, som delar mängder av läckra recept och härlig matinspiration.Receptet kommer från Allt om Mat:s bloggare Jennys Rum och Spis, som delar mängder av läckra recept och härlig matinspiration.
Receptet kommer från Allt om Mat:s bloggare Jennys Rum och Spis, som delar mängder av läckra recept och härlig matinspiration. Foto: Jennys Rum och Spis

Här hittar du receptet!