Vår nya bloggare är vinlärare
Vår nya bloggare Mischa Billing, kan det mesta om vin och vinvärlden.
Mischa Billling - hur startade ditt intresse för vin?
Det började när jag arbetade på restaurang Petri Pumpa i Lund på 90-talet.
Hur jobbar du med vin idag?
Idag provar jag mycket vin, undervisar och skriver om samt är med i olika forskningsprojekt.
Vad kommer vi att läsa om i din blogg?
Det kommer att bli mycket varierat. En mix av funderingar och försök till att göra mindre skola och mer kul. Allt kommer förhoppningsvis att för det mesta ha anknytning till mat och vin.
Om du har ett bra vinminne - vilket är det?
En middag för några år sedan tillsammans med Calle Rogmark och Marie Pieplow. Goda vänner, god mat och helt outstanding viner från 1870 och framåt.
Arbetar med vinkunskap
Mischa Billing ingår i Allt om mat:s vinprovargrupp och utbildar också på Grythytte akademin.