Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Upplev en lyxig middag på Nationalmuseum

Missa inte chansen att njuta av en unik fyrarättersmeny med svenska råvaror i fokus på vackra Nationalmuseum. Kocken Fredrik Eriksson står för den fantastiska menyn och kommer att guida dig genom middagen på bästa sätt. 

Fredrik Eriksson har tillsammans med Allt om Mat satt ihop en unik fyrarättersmeny med svenska råvaror och hållbarhet i fokus. Fredrik Eriksson och Ulla Karlström kommer att guida oss genom middagen och diskutera framtidens mat.

Med på middagen är Henrik Stridh vd på Äppelriket som lär oss mer om svenska äpplen och självklart är det svenska äpplen representerade i kvällens meny. Marcus Jansson vd för Sveriges minsta mejeriförening Gäsene Mejeri kommer att ge oss smakprov & kunskap om svensk ost, ett rent hantverk från början till slut.

Till middagen serveras väl valda viner (alkoholfria alternativ finns såklart) från Nigab.

Välkommen den 11 november!

Pris prenumeranter: 1 595 kronor

Pris övriga: 1 695 kronor

Datum: 11 november 2022 

 

Detta får du:

- Fyrarätters middag på Nationalmuseum skapad av Fredrik Eriksson.

- Vin till maten (alkoholfria alt finns) från Nigab.

- Samtal mellan Allt om Mat's Ulla Karlström och Fredrik Eriksson, Henrik Stridh, Marcus Jansson.

BOKA HÄR!