Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Copyright: Nobel Media AB 2018, Dan LeppCopyright: Nobel Media AB 2018, Dan LeppCopyright: Nobel Media AB 2018, Dan Lepp
Copyright: Nobel Media AB 2018, Dan Lepp Foto: Dan Lepp

Tom Sjöstedt blir chefkock för Nobelmiddagen - för andra året i rad

Tom Sjöstedt är chefskock för Nobelfesten igen. På måndagskvällen, den 10 december, äger Nobelblanketten rum och vi får reda på vad som finns på menyn. Förra året blev han först med att servera en vegetarisk rätt på nobelmiddagen. Längst ner i artikeln hittar du några av hans otroligt smarriga recept!

Tom Sjöstedt - vinnare i Årets Kock 2008, deltog i Svenska kocklandslaget vid VM-segern i Luxemburg 2006, och driver idag den populära restaurangen Lilla Ego i Stockholm tillsammans med Daniel Räms.

Nobelbanketten

Nobelbanketten hålls den 10 december i Blå hallen i Stockholms stadshus, efter utdelningen av Nobelpriset.

Nu har han utsetts till det finaste av allt i branschen: chefskock för Nobelfesten - för andra årets i rad!

Bild från Tom Sjöstedt Instagram:

https://www.instagram.com/p/BrAT3gaAoPw/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

 

Här hittar du några av de recept Tom Sjöstedt har gjort för Allt om Mat genom åren: