TEST: Tre bra gjutjärnspannor i olika prisklasser
En gjutjärnspanna är en solid investering – en bra gjutjärnspanna kan hålla livet ut. Vi har testat tre bra gjutjärnspannor i olika prisklasser.
Så här testade vi
Vi testade att steka ägg och fläskkotlett i pannorna, vilket alla klarade bra. Olika variabler som hanterbarhet, till exempel vad gäller vikt, handtag och förvaring, har bedömts, liksom ugnsfasthet, hur mycket som fastnade i pannan, hur snabbt den hettades upp, hur lätt den var att rengöra och hur bra stekyta den gav. Alla tre gjutjärnspannorna som vi testade har jämn varmhållning.
Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.Logga in
Expressen Premium - Digital prenumeration
Allt om Mat är nu en del av
Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.
- Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
- Därefter är priset 89 kr/mån
- Digital tillsvidareprenumeration
- Ingen bindningstid – säg upp online när du vill
Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.