Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Potatisbullar med kroppkakefräs, recept från Allt om Mat.
Potatisbullar med kroppkakefräs, recept från Allt om Mat.
Potatisbullar med kroppkakefräs, recept från Allt om Mat.
1 AV 2
2 AV 2
Potatisbullar med kroppkakefräs, recept från Allt om Mat.
Foto: Helén Pe

Test av frysta potatisbullar – en ensam vinnare

Frysta färdiga potatisbullar är populära på middagsbordet när tiden är knapp.

Men vilket varumärke gör den allra godaste och bästa bullen? Och vilka använder svensk potatis egentligen?

Allt om Mat har testat fem olika varianter och hittat en favorit. 

Det är inte konstigt att många barnfamiljer bunkrar påsar med potatisbullar i frysen. Få maträtter är så smidiga att tillaga. Eftersom de djupfrysta bullarna bara behöver värmas i ugnen går det snabbt. Dessutom nöjer sig många med ett enkelt tillbehör, som lingonsylt, och kanske någon grönsak. 

Men mat ska som bekant inte bara vara enkel att tillaga, framför allt ska det som ligger på tallriken vara aptitligt. 

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.