Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Produktbilder/Shutterstock
Produktbilder/Shutterstock
Produktbilder/Shutterstock
Produktbilder/Shutterstock

Test av airfryers i olika prisklasser – här är den bästa

God mat beskrivs ofta som krispig, saftig och krämig. Dessa egenskaper är just vad en airfryer (luftfritös) är bra på. Vi har jämfört tre maskiner i olika prisklasser, för att se vilken som fyller sin funktion allra bäst, tillagar godast mat – och är smidigast att använda. Se vinnaren och ta del av matexpertens bästa airfryer-tips här!

Just nu är airfryer en av de mest populära köksmaskinerna. Och inte undra på, frysta pommes frites blir lika bra hemma som på krogen, kycklingben blir både frasiga och saftiga och chokladkakan får härlig krispig yta och är samtidigt saftig inuti. Med en airfryer kan alla laga mat som blir frasig, saftig och fettsnål. 

Hur fungerar det?

Expressen Premium - Digital prenumeration

Allt om Mat är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.