Test: 3 riktigt bra köksknivar enligt matexperterna
Kompromissa inte när du ska välja kniv till köket – en bra kökskniv kan hålla livet ut. Allt om Mat:s redaktion har valt ut tre riktigt bra allroundknivar, i form av japanska santokuknivar, i olika prisklasser.
En bra kniv är a och o när du ska laga mat. Men utbudet av köksknivar är enormt så frågan är - vilken ska man välja? Allt om Mat har testat allroundknivar och tipsar här om tre favoriter.
Men först - vad är en santukokniv?
Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.Logga in
Expressen Premium - Digital prenumeration
Allt om Mat är nu en del av
Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.
- Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
- Därefter är priset 89 kr/mån
- Digital tillsvidareprenumeration
- Ingen bindningstid – säg upp online när du vill
Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.